Cerrar

es | val   

"Vives Emprén", un programa per a persones desocupades que vulguen emprendre a València

Acció contra la Fam ha llançat a València el programa gratuït Vives Emprén

Emprendimiento Juvenil - ACH

Emprendimiento Juvenil - ACH

Publicado el jueves, 17 de octubre de 2019 a las 10:51

Mostrar ampliado

LOGO VALENCIA PLAZA

LOGO VALENCIA PLAZA

L´objectiu del projecte és donar suport a persones desocupades en situació de vulnerabilitat per a crear el seu propi negoci. Fins la data, més de 500 negocis s´han creat en altres municipis d´Espanya amb el suport de Vives Emprén.

"Quan les portes del mercat del treball es tanquen, emprendre és una bona eixida, però es necessari preparar-se. Vives Emprén acompanya als que tenen una idea de negoci en tot el necessari per a fer-la realitat: des del diseny del seu pla d´empresa a la recerca de financiació, tràmits administratius, etc...Al mateix temps, els dota de competències que els hi seran d´utilitat durant tota la seua vida emprenedora, com la presa de decisions, la negociació o la resolució de conflictes, perquè tan important és saber si el teu negoci és viable com a tindre capacitat de lideratge", explica Laura Caravaca, gestora d´Acció Social d´Acció contra la Fam a València.

"El nostre objectiu és que es puguen crear el màxim nombre de negocis i com a consecüència directa d´això incrementar l´oferta de llocs de treball. Disenyem itineraris personalitzats per a cada persona, adaptant-nos a les seues necessitats", afegeix Jesús Pelluch, coordinador del programa d´emprenedoria a Acció contra la Fam. 

El programa Vives Emprén atendrà a València a 35 persones i va a romandre obert fins el mes de desembre de 2019. Les inscripcions es realitzen a http://www.vivesemprende.org/valencia/. El projecte compta amb la financiació del Fons Social Europeu i Bankia en acció i amb la col·laboració del Centre Europeu d´Empreses Innovadores (CEEI València) que impartirà les accions formatives i d´assessorament.

5
visitas hoy 4 · visitas total 1.356

Usuario: ricardoACH

Empresa: Emprendimiento Juvenil - ACH

Canal: CEEI Valencia

Fecha publicación: 17/10/2019 10:51

Url: http://ceeivalencia.emprenemjunts.es/?op=8&n=19982

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar