Cerrar

es | val   

Focus Pime y Emprenedoria Baix Vinalopó 2018

CABECERA FOCUS BAIX VINALOPÓ 2018 CAST

Creixement Blau

el jueves, 26 de abril de 2018 de 09:30 a 13:45

Dónde:

Castillo Fortaleza de Santa Pola

Sala Baluarte del Duque de Arcos

Plaza del Castillo, s/n

Santa Pola (Alicante)

Google Calendar Añádelo a tu agenda

Plazo finalizado

09:30-10:00 

Recepció de participants i apertura institucional.



 

10:00-11:00   

Taula redona: El creixement blau a Europa.

Aquesta taula redona tractarà el creixement blau a la Comissió Europea. Una estratègia a llarg termini de suport al creixement sostenible dels sectors marí i marítim, que reconeix la importància dels mars i oceans com a motors de l’economia europea pel seu potencial per a la innovació i el creixement. És la contribució de la Política Marítima integrada en la consecució dels objectius de l’estratègia 2020 per a un creixement intel·ligent, sostenible i integrador.

 

INTERVENEN

  • El paper del grup d’acció local de Pesca en l’estratègia europea de creixement blau” a càrrec de Argentina Bonmatí, gerent de GALP, Just Baile i José Manuel Pérez, col·laboradors tècnics de
  • “Projecte europeu MAESTRALE” a càrrec de Juan Pablo Torregrosa, International Projects al CEEI Valencia i coordinador del Projecte Maestrale
  • Projecte H2020 DEMOGRAV13” a càrrec de Javier Abanades, responsable d’innovació en projectes Offshore. Divisió d’energies renovables a TYPSA. 

MODERA



 

11:00-11:30    

Coffee break



 11:30-12:00    

Aliments 5S: tecnologia i sabor per a una alimentació saludable

El aliments del benestar milloren la qualitat de l’alimentació, amplien l’esperança de vida i redueixen les possibilitats de contraure certes malalties. Cada vegada, més consumidors s’interessen per aquestos aliments, que a més del seu valor nutritiu, són beneficiosos per a la salut del consumidor. Les variacions als patrons de l’alimentació tradicional (Dieta Mediterrània) han generat una nova àrea de desenvolupament i innovació a l'industria dels aliments.

En aquesta sessió es posarà en valor la tendència actual denominada “Aliments 5S” per a l’elaboració i consum de plats i/o aliments elaborats: sans, segurs, apetitosos, sostenibles i socialment acceptats.

 

INTERVÉ

José Ángel Pérez Álvarez, Catedràtic de la UMH i Vicerector Adjunt d'Investigación i Innovació a la Universitat Miguel Hernández de Elx



 

12:00-12:45 Taula redona: Innovació i sostenibilitat 

L’objectiu d’aquesta taula és conèixer, de primera ma, experiències d’empreses de la comarca que estan innovant dintre de la denominada economia blau.

INTERVIENEN 

  • Carolina Lazcano RojasCEO de Iberogen, biotecnologia al servici de la indústria veterinària, agroalimentària i ramadera, i realització d'estudis de sostenibilitat. 
  • Alain Hierro, gerent de DROPSONUn nou tractament de l'aigua sanitària i domèstica. 
  • Jose Luis Torregrosa Andreu, CEO de Alpha Spirit, innovació en pinsos d’animals amb base de pescat i processos productius sostenibles.
  • Daniel Puerto Garcia, Chief Executive Officer a Ilice Photonics: sistemes de visió artificial al camp de la inspecció de qualitat de productes pesquers i la tecnologia làser per al manteniment dels cascos dels vaixells i el seu consum de combustible. 

MODERA

José Ángel Pérez Álvarez, Catedràtic de la UMH i Vicerector Adjunt d'Investigación i Innovació a l'Universidad Miguel Hernández de Elx. 



  

12:45-13:45  Taula redona: Turisme i Desenvolupament blau 

El sector del turisme coster i marítim forma part de l’estratègia de “creixement blau” de la UE pel seu potencial especial per a impulsar una Europa intel·ligent, sostenible i integradora.

En aquesta taula, es presentarà la situació actual de l’industria nàutica i la importància de la mateixa dintre del sector turístic de la província d’Alacant. D’eixa banda, es parlarà de les oportunitats de negoci que presenta aquest sector.

 

INTERVENEN:

MODERA

José Javier García Zamora, President del CEEI Elche.



Financian:

IVACE+ i Instituto Valenciano de Competitividad e InnovaciónFondos Feder

Organizan:

Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)
13.550 visitas

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte toda la funcionalidad y una mejor experiencia, obtener estadísticas de tráfico, analizar el uso de la web y mejorar nuestros servicios.
Tienes disponible aquí nuestra política de cookies.
Puedes aceptar todas nuestras cookies pulsando el botón 'ACEPTAR' o configurar aquí tus preferencias.

Estrictamente necesarias +

Estas cookies son necesarias ya que permiten que el sitio web funcione correctamente, no se pueden desactivar.

Estadísticas +

Son las cookies que utilizamos exclusivamente con fines estadísticos para poder analizar cómo los usuasrios hacen uso de la web. Recopila información anónima tal como el número de visitantes del sitio, o las páginas más populares. Activar estas cookies nos permite seguir mejorando.

Funcionales +

Estas cookies son necesarias para el intercambio y presentación de contenidos de plataformas externas como youtube o de redes sociales como facebook, twitter o linkedin.

Marketing y publicidad +

Estas se utilizan para crear perfiles de usuario y analizar la efectividad de campañas publicitarias o para rastrear al usuario en un sitio web o en varios sitios web con fines de marketing similares..

GUARDAR AJUSTESACEPTO