Cerrar

es | val   

Les ADL d’Alacant i Santa Pola emprenen mesures per al foment de l’ocupació

Augment de pressupost i col·laboració amb la universitat són algunes de les accions adoptades

Publicado por jtormo
lunes, 28 de agosto de 2017 a las 08:00

Mostrar ampliado

Taller Empleo Santa Pola

Taller Empleo ADL Santa Pola

Mostrar ampliado

ALDES Alicante

ALDES Alicante

Les Agències de Desenvolupament Local són organismes autònoms dependents dels distints ajuntaments. Per mitjà d’elles se gestionen i es dinamitzen les diferents accions que tenen com a objectiu afavorir el desenvolupament socioeconòmic i fomentar la creació d’ocupació en la localitat.

En aquest sentit, l’Agencia Local de Desenvolupament Econòmic i Social d’Alacant (ALDES) ha presentat, recentment, l’informe de resultats del primer semestre de 2017. Un document en el qual queda reflectit l’augment de la partida destinada a l’ocupació juvenil, que puja a un total de 4.776.000 euros. A més d’aquest element econòmic, l’agència ha experimentat un creixement, també, en el nombre d’assistències als diferents programes formatius.

A part de l’increment pressupostari, l’agència coordinada per la regidora Sonia Tirado, ha canviat la forma de gestionar les ajudes. Amb l’objectiu d’optar a projectes amb major trajectòria i d’articular el treball entre les diferents entitats, l’ALDES realitza convocatòries obertes de programes d’ocupació. D’aquesta forma, aconsegueix un resultat més òptim i pot abordar d’una forma més holística les problemàtiques dels sectors prioritaris.

Actualment, l’Ajuntament d’Alacant, a través de la seua Agència Local de Desenvolupament, té marcades unes línies d’actuació en matèria d’emprenedoria. Entre elles, es troba la col·laboració amb entitats, el foment de l’economia social i la responsabilitat empresarial i la promoció de l’economia digital i les indústries culturals. Precisament, aquesta serà la temàtica que protagonitzarà el proper Focus Pime i Emprenedoria 2017, en la comarca de l’Alacantí, el proper 24 d’octubre.

Per la seua banda, l’Agència de Desenvolupament Local (ADL) de Santa Pola ha iniciat una col·laboració amb la Universitat d’Alacant. Per mitjà del pla Avalem Territori de la Generalitat Valenciana, s’elaborarà un diagnòstic territorial l’objectiu del qual és conèixer les necessitats d’ocupabilitat per poder, d’aquesta forma, ajustar les convocatòries de polítiques públiques d’ocupació. Gràcies a les dades quantitatives i qualitatives que combinarà l’estudi, es podran plantejar millors propostes estratègiques per al foment de l’ocupació.

S/V
visitas hoy 1 · visitas total 1.425

Usuario: jtormo

Canal: Desarrollo Local

Fecha publicación: 28/08/2017 08:00

Url: http://desarrollolocal.emprenemjunts.es/?op=8&n=14464

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 10:51

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar