Cerrar

I Concurs d'idees Emprenedores "Emprén Jove"

Els Ports-Alt Maestrat

Xarxa Reactiva Els Ports

Xarxa Reactiva Els Ports

Publicado el jueves, 12 de agosto de 2021 a las 11:15

Mostrar ampliado

Concurs Empren Jove Els Ports Alt Maestrat

Concurs Empren Jove Els Ports Alt Maestrat

La Xarxa reactiva els Ports juntament amb el Grup d’Acció Local Altmaesports ha organitzat el primer concurs d’idees emprenedores per a joves d’entre 16 i 35 anys.

Fins el pròxim 10 de setembre de 2021, les persones interessades poden presentar els seus projectes per a aquesta edició del Concurs d'idees emprenedores “Emprèn Jove”.

L'objecte del Concurs "Emprèn Jove" és seleccionar aquelles idees d'emprenedoria i projectes propis que contribuïsquen al desenvolupament social i econòmic del territori rural, fomentar l'esperit emprenedor dels joves, i premia iniciatives innovadores viables, que oferisquen alguna novetat o resposta a necessitats no cobertes a les comarques dels Ports i l'Alt Maestrat.

Poden participar tots aquells joves que tinguen una idea a desenvolupar a alguna d'aquestes dos comarques de l'interior de Castelló. (no es necessari que siguin residents en algun dels municipis intergrants)

El premi és de 1800 euros per a despeses de l’any 2022 en assessoria i la creació de la imatge corporativa. El lliurament del premi serà el dia 25 de setembre en la jornada “Emprèn Jove” que es realitzarà en Ares del Maestrat.

Les idees seran valorades segons uns criteris per un jurat el dia 17 de setembre, on els participants també faran una breu presentació de la seua idea. Aquesta idea ha d'estar implementada dins del territori.

Les bases i inscripcipns del concurs  es poden trobar en la pàgina web www.altmaesports.org.

S/V
1.280 visitas

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar