Emprenemjunts

¿Quiénes somos? | Desarrollo Local | EmprenemJunts

 
Recolzem el desenvolupament local

Isidro Antuñano (1999) defineix el desenvolupament local com l'estratègia d'acció integral duta a terme pels agents d'una col•lectivitat determinada amb l'objectiu de desenvolupar el territori, mantenint per a això els contactes amb els centres de decisió econòmics, socials i polítics i realitzant un procés de valoració dels recursos humans i materials endògens.

Amb aquest portal es pretén recolzar a les entitats que promouen el desenvolupament local a la Comunitat Valenciana. Es planteja com una iniciativa que aglutina als agents socioeconòmics públics i privats (agències de desenvolupament local, TECAB, associacions empresarials, etc.) que amb la seua activitat promouen l'avanç local en tots els seus vessants (econòmica, social, ambiental, cultural, etc.) .

Es tracta, per tant, d'un projecte de cooperació entre institucions i agents la finalitat del qual és compartir experiències dins de la comunitat, comunicar les seues activitats, divulgar bones pràctiques i posar a disposició de la xarxa els documents, projectes, programes i esdeveniments d'interés general i particular en matèria de desenvolupament local.

A més, des del portal web es remet de forma mensual i gratuïta el Butlletí de Desenvolupament Local als usuaris registrats.

 
PIE-2018

Emprenemjunts · CEEI Elche · CEEI Castellón · CEEI Alcoy · CEEI Valencia · Nacional · Management · Desarrollo Local · Internacional · Páginas naranja · Trabajadores Autónomos · Europa · Focus Pyme y Emprendimiento · Bikceei · Día de la persona emprendedora · UPV-Ideas · Emprendeplus · Enrédate · Lonja de Inversión · Emprende Alicante · Iberoamérica emprende · Entrepreneurship · Asian Entrepreneurship

· Aviso Legal ·

ComunicaciónAcceso a través de fuente rss a nuestras noticias 
 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar