Cerrar

es | val   

Catalina Valencia Zuluaga

Cofundadora de Waycolmena.

viernes, 01 de septiembre de 2017

CÀRREC

Cofundadora de Waycolmena.

 

DESCRIPCIÓ

Comunicadora social i periodista. És màster en Guió de Televisió (Beca FIA-UIMP), en Gestió Cultural i en Adreça Estratègica de la Comunicació (Beca Banc de Santander). Actualment és coordinadora de StartUp Europe Awards, iniciativa promoguda per la Comissió Europea i la Fundació Finnova. Responsable de comunicació de la Fundació Finnova a Espanya, especialitzada en innovació i emprenedoria. 

Catalina, a més, recolza la comunicació del projecte Waycolmena, plataforma de consum sostenible que posa en contacte productors i consumidors locals, i recolza la dinamització de la comunitat OuiShare a València, xarxa global de professionals independents que estudien en profunditat la transformació digital social i col·laborativa. 

En 2014 va ser triada per a representar a Espanya en l'Escola d'Estiu de l'Aliança de les Civilitzacions de l'ONU a Nova York, on va impartir el taller “Com comunicar un projecte”. Després va treballar com a responsable de Comunicació i Relacions Públiques de l'espai de coworking Wayco, al que va posicionar com un referent d’emprenedoria en la ciutat de València. 

Ha sigut conferenciant en esdeveniments com Colòmbia 3.0 (Bogotà, 2015) convidada pel Ministeri TIC i Colòmbia Transforma (València, 2014) del Consolat de Colòmbia a València, entre uns altres. 

En 2015 va rebre la Eurobeca d'alt rendiment de la Diputació de València, que li va permetre impulsar la seua carrera a Brussel·les (Bèlgica) durant 5 mesos. Va ser triada com la persona que més promou la comunitat emprenedora de la ciutat en els VLC Startup Awards de No More Suits i VITEmprende de l'Ajuntament de València en 2016.

 

XARXES SOCIALS I WEB

https://lacolmenaquedicesi.es/es/assemblies/7385

Facebook

LinkedIn                  

T: @catavalencia

T: @waycolmena

 

ESDEVENIMENTS EN QUÈ PARTICIPA O VA PARTICIPAR COM A PONENT 

S/V
visitas hoy 3 · visitas total 2.419 · descargas 5

Url: http://focuspyme.emprenemjunts.es/?op=13&n=11017

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar