Emprenemjunts

¿Quiénes somos? | Desarrollo Local | EmprenemJunts

 
Xarxa CEEI

Aquest portal és una iniciativa de l'IMPIVA a través de la xarxa de Centres Europeus d'Empreses Innovadores (Xarxa CEEI) de la Comunitat Valenciana. Actualment, el desenvolupament del portal es coordina des de l'àrea de Cooperació i Diversificació Territorial del CEEI Alcoi.

Els CEEI són un instrument per a l'impuls de la innovació i el desenvolupament econòmic a través de la posada en marxa d'activitats i servicis per a la creació d'empreses innovadores i el suport a les existents en el seu procés d'innovació. Promouen l'emprendiment, detecten projectes innovadors, guien estratègicament a les empreses des del seu naixement fins la seua posada en marxa i llançament al mercat, tot això per mitjà de la col•laboració amb organitzacions de suport y/o suport empresarial.

Els CEEI o European Community Business and Innovation Centres (EC-BIC) són organismes de suport a les pimes i als empresaris innovadors. La seua creació va ser promoguda per l'Institut de la Mitjana i Xicoteta Indústria Valenciana (IMPIVA) organisme dependent de la Conselleria d'Indústria, Comerç i Innovació i estan constituïts per entitats, organitzacions i empreses valencianes relacionades amb els fins dels CEEI.

A nivell europeu, els CEEI s'agrupen en EBN (European Business and Innovation Centres Network) . Esta associació sense ànim de lucre es troba localitzada a Brussel•les. EBN té com a missió promoure el desenrotllament dels Centres Europeus d'Empreses i Innovació dins i fora de la Unió Europea. EBN té com a objectiu desenrotllar vincles entre els CEEI i altres institucions de suport a les Pimes, per mitjà de l'assistència tècnica a membres, creació de xarxes especialitzades i desenrotllament de projectes europeus i la gestió de la marca/label BIC de la Unió Europea.

A nivell nacional pertanyen a ANCES (Associació Nacional de CEEI Espanyols) constituïda en 1994 amb àmbit d'actuació nacional. És una associació de caràcter no lucratiu amb personalitat jurídica pròpia que va sorgir amb la idea de promoure el desenrotllament econòmic i industrial a través dels CEEI, aportant la seua experiència sobre la creació de noves Pimes, basades en elements innovadors amb potencial de desenrotllament. Destaca el foment i la difusió del paper dels CEEI com a agents claus entre la investigació, el desenrotllament i la indústria, el suport a organismes en la posada en marxa de nous CEEI, i l'establiment de llaços amb els diferents instruments lligats a la creació d'empreses.

 
PIE-2018

Emprenemjunts · CEEI Elche · CEEI Castellón · CEEI Alcoy · CEEI Valencia · Nacional · Día de la persona emprendedora · Management · Desarrollo Local · UPV-Ideas · Internacional · Emprendeplus · Páginas naranja · Enrédate · Lonja de Inversión · Emprende Alicante · Iberoamérica emprende · Entrepreneurship · Trabajadores Autónomos · Asian Entrepreneurship · Europa 2020 · Focus Pyme y Emprendimiento · Bikceei

· Aviso Legal ·

ComunicaciónAcceso a través de fuente rss a nuestras noticias 
 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar