Emprenemjunts

¿Quiénes somos? | Desarrollo Local | EmprenemJunts

 
Recolzem el desenvolupament local

Isidro Antuñano (1999) defineix el desenvolupament local com l'estratègia d'acció integral duta a terme pels agents d'una col•lectivitat determinada amb l'objectiu de desenvolupar el territori, mantenint per a això els contactes amb els centres de decisió econòmics, socials i polítics i realitzant un procés de valoració dels recursos humans i materials endògens.

Amb aquest portal es pretén recolzar a les entitats que promouen el desenvolupament local a la Comunitat Valenciana. Es planteja com una iniciativa que aglutina als agents socioeconòmics públics i privats (agències de desenvolupament local, TECAB, associacions empresarials, etc.) que amb la seua activitat promouen l'avanç local en tots els seus vessants (econòmica, social, ambiental, cultural, etc.) .

Es tracta, per tant, d'un projecte de cooperació entre institucions i agents la finalitat del qual és compartir experiències dins de la comunitat, comunicar les seues activitats, divulgar bones pràctiques i posar a disposició de la xarxa els documents, projectes, programes i esdeveniments d'interés general i particular en matèria de desenvolupament local.

A més, des del portal web es remet de forma mensual i gratuïta el Butlletí de Desenvolupament Local als usuaris registrats.

 

Páginas:  47
Visitas:  484.839
Votos:  113
Valoración:  4,84

BUSCADOR

 Hasta

H. A. T.

¿Qué deseas buscar?

Todo

Actualidad

Agenda

Archivos

Galerías multimedia

Imágenes

Vídeos

Información

Fuentes RSS

Foros

Comentarios

Boletines

Usuarios

Empresas

Cooperantes

Anuncios

Formularios

Bancos

Enlaces

M.Especiales

Listas de contenidos

Grupos Usuarios

 

Orden

Mostrar imágenes

Nº elementos a mostrar

Menú principal de contenidos

 

 
PIE-2018

Emprenemjunts · CEEI Elche · CEEI Castellón · CEEI Alcoy · CEEI Valencia · Nacional · Día de la persona emprendedora · Management · Desarrollo Local · UPV-Ideas · Internacional · Emprendeplus · Páginas naranja · Enrédate · Lonja de Inversión · Emprende Alicante · Iberoamérica emprende · Entrepreneurship · Trabajadores Autónomos · Asian Entrepreneurship · Europa 2020 · Focus Pyme y Emprendimiento · Bikceei

· Aviso Legal ·

ComunicaciónAcceso a través de fuente rss a nuestras noticias 
 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar