Cerrar

es | val   

Benidorm inicia dos programes d'ocupació

Contractarà i formarà a 40 aturats

Publicado por AdmonDesarrolloLocal
miércoles, 10 de enero de 2018 a las 08:13

Mostrar ampliado

Ajuntament de Benidorm

Ajuntament de Benidorm

L'Ajuntament de Benidorm, a través de l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local (AODL) que dirigeix Mª Jesús Pinto, ha posat en marxa dos nous programes d'ocupació, subvencionats pel SERVEF, que permetran contractar i formar a 40 desocupats del municipi.

Un d'ells és el Taller d'Ocupació Benidorm VI, que es desenvolupa des del passat 29 de desembre en dues especialitats formatives com són Activitats auxiliars de vivers, jardins i centres de jardineria i Promoció turística local i informació al visitant. Cadascuna de les modalitats compta amb 10 participants que durant 12 mesos rebran una formació teoricopràctica i percebran el salari mínim interprofessional.

Durant aquest període els alumnes duran a terme actuacions de millora de les infraestructures públiques o de prestació de serveis municipals. És per això que els alumnes de la modalitat de jardineria se centraran en l'adequació de l'entorn de la Séquia Mare per integrar paisatgísticament en el futur parc la zona de jardí i la pineda. Per la seva banda, els alumnes del segon bloc col·laboraran i ajudaran en la promoció turística de Benidorm a les oficines d'informació i en la regidoria de Turisme.

El cost total d'aquest projecte anual és de 448.146 euros, dels quals el SERVEF aporta 389.059 euros i l'Ajuntament els 59.087 euros restants.

A més, l'Ajuntament s'ha sumat al programa Et Formem de la Conselleria d'Economia Sostenible, sectors productius, Comerç i Treball, que planteja la inserció laboral de persones en risc d'exclusió social. Dins d'aquest programa, Benidorm ha plantejat dues modalitats formatives com són Operacions auxiliars de serveis administratius i generals i Operacions auxiliars en l'organització d'activitats i funcionament d'instal·lacions esportives.

En cadascuna d'aquestes modalitats es contractarà a 10 alumnes, que han de percebre el salari mínim interprofessionals durant els 4 mesos que dura el programa, que es va iniciar també el passat 29 de desembre. Els 10 alumnes del primer bloc de prestaran serveis d'atenció i informació al ciutadà en els centres socials i a les oficines i departaments de l'Ajuntament que compten amb punts d'informació propis. Els 10 alumnes del segon bloc desenvoluparan la seva activitat en les diferents instal·lacions esportives municipals.

El cost del projecte és de 140.686 euros. D'ells, el SERVEF assumeix 129.686 euros, mentre que els 11.000 restants els aporta l'Ajuntament.

5
visitas hoy 1 · visitas total 1.111

Usuario: AdmonDesarrolloLocal

Canal: Desarrollo Local

Fecha publicación: 10/01/2018 08:13

Url: http://desarrollolocal.emprenemjunts.es/?op=8&n=15204

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 13:09

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar