Cerrar

Banner registro Emprenemjunts

es | val   

CREAMA presenta el diagnòstic de la Marina Alta

Realitzat en el marc del pla Avalem Territori

Publicado por AdmonDesarrolloLocal
viernes, 05 de enero de 2018 a las 08:36

Mostrar ampliado

Diagnóstico Marina Alta

Diagnóstico Marina Alta

CREAMA acaba de presentar el Diagnòstic territorial de la Marina Alta. Es tracta de l'estudi i anàlisi estratègica realitzat en el marc de l'Acord comarcal en matèria d'ocupació i desenvolupament local de la Marina Alta signat mitjançant el programa Avalem Territori del SERVEF. Tant l'Acord com el Diagnòstic han estat coordinats per CREAMA. A data d'avui són 23 els ajuntaments adherits a l'Acord i més de deu les entitats privades que participen en aquest fòrum de treball.

El Diagnòstic territorial de la Marina Alta ha estat la primera gran acció posada en marxa en el marc de l'Acord comarcal. El seu objectiu és reflectir de manera detallada la situació actual de comarca a nivell socioeconòmic, laboral, social i territorial, tenint en compte les diferents zones que existeixen dins de la comarca, definint zones com aquells territoris que agrupen municipis amb similituds en termes de localització, aspectes socioeconòmics, recursos naturals i capital humà i territorial.

S'ha de destacar, a més, que en la seva redacció s'han posat en marxa tot un seguit de processos de participació tant a nivell sectorial com territorial, aconseguint així la màxima representativitat en el procés realitzat. En el seu conjunt han estat més de 50 els agents participants en el procés.

Descarrega ací el Diagnòstic territorial de la Marina Alta

S/V
visitas hoy 5 · visitas total 712

Usuario: AdmonDesarrolloLocal

Canal: Desarrollo Local

Fecha publicación: 05/01/2018 08:36

Url: http://desarrollolocal.emprenemjunts.es/?op=8&n=15171

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 22:08

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar