Cerrar

es | val   

'Premis Globalis' 2017, premis provincials a la innovació

Valoraràn positivament iniciatives de Vila-real o el seu entorn d'influència

FUNDACION GLOBALIS

FUNDACION GLOBALIS

Publicado el martes, 03 de octubre de 2017 a las 10:11

Mostrar ampliado

Ganadores Premis Globalis 2016

Ganadores Premis Globalis 2016

Mostrar ampliado

Trofeos Premis Globalis

Trofeos Premis Globalis

En la seva quarta edició, Premis Globalis reconeixen l'esforç de les joves empreses innovadores de la provincia

 

La Fundació Globalis, amb el suport de l'Ajuntament de Vila-real, llancen "Premis Globalis" edició 2017, amb l'objectiu de guardonar joves empreses amb un alt component d'innovació.

Els "Premis Globalis" volen identificar, reconèixer, promoure i divulgar l'esforç dels emprenedors que estan al capdavant d'aquestes joves iniciatives empresarials. Aquests premis pretenen valorar i recompensar els seus esforços i capacitats per a portar-los endavant, mostrant exemples que animin iniciatives semblants.

Com a novetat respecte a les edicions anteriors, la vinculació al municipi de Vila-real serà valorat positivament, deixant de ser un requisit indispensable per als aspirants a aquesta convocatòria. S'atorgaran, un primer premi valorat en 1500 €, patrocinat per Multiópticas, i dos accèssits de 500 € patrocinats per Dolores Cortés i Vidres, a més del "Premi Trajectòria" que patrocina la Fundació José Soriano. També les empreses Esmalglass-Itaca, Elite Cementos i Auto-Real Vila-Real.

El guardó "Vila-real Innpulso", que s'atorga costat de l'Ajuntament de la ciutat, reconeixement per a l'empresa que representarà a la ciutat de Vila-real en els diferents trobades organitzades en el marc de la Xarxa nacional de Ciutats de la Ciència i la Innovació, sí serà per a una empresa que s'ubiqui o tingui vinculació amb la ciutat.

El termini de presentació de candidatures està obert fins el 19 de novembre a les 15.00h, i podran participar aquelles pimes, cooperatives, empresaris individuals, comerços i establiments hostalers, independentment de la seva forma jurídica, que hagin arrencat la seva activitat després del 2011, i que posseeixin un caràcter innovador, entenent aquesta innovació en sentit ampli (producte, processos, model de negoci, comercialització ...).

Per participar hauran d'omplir i enviar per mail el formulari de la seva candidatura, presentant la seva empresa, producte, oportunitat detectada, entre altres punts. Els finalistes hauran de defensar la seva empresa davant del Jurat Avaluador, format per les entitats de la província més significatives en matèria d'innovació i emprenedoria.

 

MÈS INFORMACIÓ

S/V
visitas hoy 2 · visitas total 1.537

Usuario: chervasa

Empresa: FUNDACION GLOBALIS

Canal: Desarrollo Local

Fecha publicación: 03/10/2017 10:11

Url: http://desarrollolocal.emprenemjunts.es/?op=8&n=14689

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 13:41

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar