Cerrar

es | val   

I Fòrum ciutadà sobre desenvolupament del territori i ocupació a Benicàssim

La iniciativa tindrà lloc el 26 de setembre

Publicado por jtormo
sábado, 23 de septiembre de 2017 a las 08:01

Mostrar ampliado

Foro Empleo Benicàssim

Foro Empleo Benicàssim

El Pacte Territorial per al Desenvolupament Local i l'Ocupació Plana Alta Nord ha programat per al proper 26 de setembre la realització a Benicàssim del I Fòrum ciutadà sobre de desenvolupament del territori i ocupació. Es tracta d'una iniciativa l'objectiu de la qual és promoure el debat i participació de cara a identificar línies de treball amb les que fomentar l'ocupació i la contractació en aquesta comarca.

Aquest I Fòrum de participació, que està dirigit als diferents agents econòmics, socials, tècnic, empresaris, emprenedors i ciutadans, tindrà lloc a la Casa de la Cultura de Benicàssim a partir de les 9 hores i s'emmarca en el procés de diagnòstic territorial realitzat pel Pacte Territorial sobre l'àrea compresa pels municipis de Benicàssim, Orpesa, Cabanes, Benlloch, Serra d'en Galceran, Torreblanca, La Torre d'en Doménec, Vall d'Alba i Vilanova d'Alcolea.

El Fòrum s'organitzarà en dues taules de treball, una sobre el sistema i model productiu territorial i una altra sobre el capital humà del territori. En la primera d'elles es treballarà a partir de l'anàlisi dels sectors del turisme, hostaleria, serveis, indústria i agroalimentari, i es tractaran qüestions com la innovació i el desenvolupament empresarial. A la segona taula es tractarà el mercat laboral, els indicadors d'ocupació i les necessitats de formació.

S/V
visitas hoy 2 · visitas total 1.293

Usuario: jtormo

Canal: Desarrollo Local

Fecha publicación: 23/09/2017 08:01

Url: http://desarrollolocal.emprenemjunts.es/?op=8&n=14636

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 13:43

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar