Cerrar

es | val   

Benidorm aconsegueix el 60% d'inserció laboral amb el seu programa formatiu

La AODL continuarà donant suport als aturats per facilitar-los la inserció laboral

Publicado por jtormo
miércoles, 30 de agosto de 2017 a las 08:08

Mostrar ampliado

Programa Venta AEDL Benidorm

Programa Venta AEDL Benidorm

La Regidoria d'Ocupació de l'Ajuntament de Benidorm, a través de l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local (AODL) i en col·laboració amb la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, ha desenvolupat el programa formatiu Venda de productes i serveis turístics, aconseguint un percentatge d'inserció laboral del 60%. Així, 6 dels seus 10 participants han trobat una feina d'acord amb la formació rebuda i es troben ja prestant els seus serveis a empreses de la ciutat.

Per a la regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local, Mª Jesús Pinto, un dels pilars bàsics d'aquesta regidoria és "continuar oferint a les persones aturades de Benidorm activitats formatives centrades en els àmbits que més possibilitats ofereixen per a l'accés al mercat laboral de la nostra ciutat".

L'equip docent de l'AODL ha estat compost per una professora en l'especialitat Venda de serveis i productes turístics, un professor d'anglès i un altre de gestió empresarial. En el desenvolupament de l'experiència, empreses locals com Terra Natura, Autocars Benidorm, Hotel Andalusia o Belixmo Travel, han propiciat en els seus centres de treball la realització de les pràctiques no laborals incloses en el programa, el que ha permès als participants conèixer de primera mà la situació del sector.

5
visitas hoy 2 · visitas total 1.225

Usuario: jtormo

Canal: Desarrollo Local

Fecha publicación: 30/08/2017 08:08

Url: http://desarrollolocal.emprenemjunts.es/?op=8&n=14474

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 03:09

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar