Cerrar

es | val   

Aprovades les ajudes per fomentar el comerç en el centre d'Alcoi

L'Ajuntament impulsa una iniciativa d'aquest tipus per primera vegada en la nostra ciutat

Ajuntament d'Alcoi

Ajuntament d'Alcoi

Publicado el miércoles, 26 de julio de 2017 a las 08:00

Mostrar ampliado

Calle San Francesc

Calle San Francesc

Les dues línies de subvenció, creades per la Regidoria de Comerç, per incentivar la creació de comerç al centre històric d’Alcoi, ja estan aprovades per la Junta de Govern i es publicaran al llarg dels pròxims dies al BOP. Les ajudes per a la rehabilitació de locals i apertures de negocis són compatibles amb altres subvencions municipals com «INMPULS». Els alcoians tenen, per primera vegada, l’oportunitat de rebre ajudes per obrir activitats econòmiques al centre d’Alcoi.

La primera línia es tracta d’ajudes per a l'obertura de negocis amb un quantia que pot arribar als 3000 euros. Per a poder accedir, es demana un contract de lloguer de mínim 1 any o un contracte de compra-venda d’un local al centre de la ciutat. També, haver sol·licitat la coneguda com a «llicència d’apertura». En aquest cas, es valorarà que el negoci tinga un perfil artesanal sobre la resta d’activitats, i que estiga en la zona prioritària, que és la situada en el carrer Sant Francesc i limítrofs.

L’altra ajuda se centra en la rehabilitació de locals. Es pot arribar a subvencionar el 70% de les obres fins a un màxim de 10.000 euros, sempre que aquestes estiguen destinades a convertir l’espai en un lloc per fer activitat comercial. També es valora,de manera especial,que siga un comerç relacionat amb l’artesania i que estiga a l'àrea d’influència. Aquestes ajudes són compatibles amb les subvencions «INMPULS» que també atorga l’Ajuntament per a impulsar l’activitat econòmica.

Vanessa Moltó, regidora de Comerç, apunta: «Per primera volta en Alcoi, i tal com vam acordar en la Mesa del Centre, els ciutadans tenen l’oportunitat d’obrir, específicament, negocis al centre d’Alcoi amb ajuda municipal tant per la pròpia obertura com per a rehabilitar el local. És una oportunitat que cal aprofitar i convidem, a tots els que puguen estar interessar, a preguntar en el Àgora quan abans millor per a que els done temps a tramitar la documentació necessària».

Tots els interessats poden acudir a ‘Àgora, al departament de Promoció Econòmica per a sol·licitar més informació. Les ajudes es poden presentar conjuntament amb la documentació fins al 15 de novembre però, es recomana consultar quan abans per a preparar-ho amb temps i aportar tota la documentació correcta.

S/V
visitas hoy 3 · visitas total 2.056

Usuario: AdmonAlcoi

Empresa: Ajuntament d'Alcoi

Canal: CEEI Alcoy

Fecha publicación: 26/07/2017 08:00

Url: http://ceeialcoi.emprenemjunts.es/?op=8&n=14352

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 20:04

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar