Cerrar

es | val   

Bydoing, una aposta farma pel «aprendre fent»

* El registro se encuentra ACTIVADO y en HISTORICO desde 21-04-2019 23:59

Bydoing Creative Educational Learnig

Bydoing, Elisa Traver llançà esta experiència després del seu pas pel programa Vilabeca

FUNDACION GLOBALIS

FUNDACION GLOBALIS

Publicado el viernes, 21 de abril de 2017 a las 12:34

Elisa Traver és una de les responsables de bydoing, un espai creatiu en el que a través del «deprendre fent», s'acompanya l'aprenentage natural de qualsevol llengua, d'emocions positives.

L'objectiu, que l'alumne gaudi mentres incorpora coneiximents sense donar-se conte. Esta emprenedora i la seua socia, Lorena Martínez, son professores en secundaria encara que provenen de camps molt dispars com son l'arquitectura i l'ingenieria tècnica en disseny industrial.

Bydoing es va forjar apunta Elisa Traver, durant la seua estada a Anglaterra però va ser en el seu retorn a Espanya quan va prendre forma. En concret, després de ser una de les beneficiàries del programa de l'Ajuntament, Vila Emprén. Donada la seua bona acollida durant el projecte, apunta la creadora, «decidí fer-ho realitat. Ací és quan li propose a Lorena que siga la meua companya de viatge, i eixe mateix estiu, el de 2015, comencem a donar-li forma».

Entre la seua carta de servicis estan idiomes com a anglés, francés, mandarí i alemany així com una oferta més lúdica i creativa com els matins en anglés dels 'babies' entre setmana, o les dels dissabtes d'infantil i primària. També han incorporat activitats com l'aprenentatge d'anglés per mitjà de la música i el ball, programen tallers en dates assenyalades i preparen els alumnes per a diferents proves com les de la JQCV.

Per ara, apunta la responsable de Bydoing, la seua proposta gaudix de bona acollida i acudix gent de Vila-real, Nules, Almassora i Castelló. Les persones interessades, a més, poden provar unes sessions gratuïtes abans d'inscriure's el que, apunta Traver, és un «valor añadido».

Bydoing és una experiència viva i, per això, Traver explica que sempre estan ideant noves activitats i tallers enfocats a ajudar els xiquets a estudiar i a concentrar-se, o per exemple, previndre el 'bullying' des de les emocions. La jove afirma que emprendre «es dur, però al final del dia val la pena lluitar per quelcom en el que de veritat creus».

5
visitas hoy 2 · visitas total 2.698

Usuario: mapecero

Empresa: FUNDACION GLOBALIS

Canal: Desarrollo Local

Fecha publicación: 21/04/2017 12:34

Url: http://desarrollolocal.emprenemjunts.es/?op=8&n=13797

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar