Cerrar

Acuerdo Territorial por el Consejo Económico y Social Comarcal Hoya de Buñol-Chiva

Entidad - Servicios a la población

Yátova (Valencia) España

es | val

L'Acord Territorial Comarcal Foia de Bunyol-Xiva està coordinat pel Consell Econòmic i Social Comarcal de la Mancomunitat de la Foia de Bunyol-Xiva (CESC). S'estableix l'òrgan col·legiat de participació, amb caràcter consultiu, el Consell Econòmic i Social de la Mancomunitat de la Foia de Bunyol-Xiva es crea amb l'objectiu fonamental d'assolir els següents fins:

  • Afavorir un espai de diàleg i concertació en matèria de promoció econòmica, ocupació i mercat laboral per a la integració sociolaboral de les persones i la cohesió social.
  • Coordinar les polítiques d'ocupació, formació, industrials, comercials i en general de promoció econòmica a nivell comarcal amb criteris transversals, de racionalitat econòmica i de mitjans.
  • Elaborar, analitzar i col·laborar en un diagnòstic comú del sector econòmic i social comarcal, traçant estratègies de desenvolupament des de la solidaritat territorial.
  • Formular estratègies de formació que donen resposta a les necessitats del sector, millorant les condicions laborals i fent més competitiu LOE diferents sectors econòmics.
  • Planificar, adaptar els equipaments comercials a les necessitats del consumidor, detectant els dèficits existents i la capacitat de creixement.
  • Definir les polítiques de desenvolupament comarcal amb l'objectiu de garantir l'equilibri econòmic des de la solidaritat territorial.
  • Aportar debat, propostes i recursos en el desenvolupament i implantació de sistemes d'informació i comunicació al territori.
  • Coordinació i cooperació entre tots els agents en la política de gènere a nivell comarcal.
  • Prioritzar el comerç de proximitat amb iniciatives es sensibilització comarcal.
  • Analitzar i demanar propostes de millora de les infraestructures de comunicació i de manteniment dels polígons industrials de la comarca.

Entitats adherides:

12 ajuntaments: Xest, Xiva, Bunyol, Godelleta, Turís, Macastre, Yátova, Dos Aigües, Millars, Cortes de Pallars, Set Aigües i Alborache

pacto cv, autoempleo, EMPLEO, hoya de buñol, chiva

Encuentranos en:

c/ Peset Aleixandre s/n
46367
Yátova (Valencia) España

https://mchoya.es/

Estadísticas

Visitas hoy

5

Visitas mes

30

Visitas totales

309

 

Seguidores

0

Shares

0

 

Aquí desde

01-03-2019

Últimas publicaciones

Localización

Estadísticas

Visitas hoy

5

Visitas mes

30

Visitas totales

309

 

Seguidores

0

Shares

0

 

Aquí desde

01-03-2019

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar